במוצאי שבת התקיימו שתי הפגנות בתל אביב, האחת של המתנגדים לכניסת צה"ל לעזה והשנייה של התומכים שאותה הוביל ח"כ גלעד ארדן מהליכוד.

בראיון ליומן ערוץ 7 אומר ח"כ ארדן, כי המשטרה סגרה את פעילי הימין במתחם סגור, בזמן שנתנה למתנגדים לקיים תהלוכה ולהניף את דגלי הפתח והוא הגיש תלונה בעניין למפכ"ל המשטרה.

לטענתו, הוא אינו מצליח להבין מדוע הבג"ץ אישר לפעילי השמאל הקיצוני לקיים את ההפגנה בשעה שהמשטרה לא איפשרה לתומכים בפעולה הצבאית בעזה להפגין וצריך  לזכור שכל זה קורה במדינת ישראל בזמן שהיא נלחמת על הגנתה.

ח"כ ארדן אומר כי הוא דוגל מצד אחד בדמוקרטיה, אבל הוא חושב שבמקרה הזה העובדה שבג"ץ אישר לאותם פעילי שמאל להפגין בתל אביב נגד המלחמה היתה שיקול דעת מוטעה, "אפשר לומר שלפעמים מדינת ישראל הופכת להיות דמוקרטיה מתאבדת".