נמשך גל הסיוע, התמיכה וההטבות ליישובי, תושבי ומפעלי עוטף עזה והדרום, ולצד האירוח, ההנחות והביקורים חינם באתרים שונים ברחבי הארץ פתחה גם חברת יחסי הציבור 'עופר שטרית' במתן ייעוץ תקשורתי חינם למפעלים ולעסקים באזור קו העימות בדרום הארץ.

שטרית מספר על החלטת משרדו לפרסם מדי חודש שלוש הודעות לתקשורת של בתי עסק ומפעלים שיהיו מעוניינים בכך, "במטרה לעזור להם לרכך את הפגיעה הקשה ממנה הם סובלים בשיווק ובמכירת המוצרים שלהם".

היוזמה החינמית כבר יצאה לפועל כשהמשרד החל במתן ייעוץ תקשורתי למפעל הנודלס ואטריות הביצים "אוריינט" הפועל באזור התעשייה של שדרות מזה 7 שנים רצופות תחת הפגזות חוזרות ונישנות של רקטות קסאם וגראד, מבלי שסגר את שעריו ולו פעם אחת.

"מדובר בצעד מבורך וחשוב מאוד", אומר על כך איש העסקים יורם שוורץ, מבעלי מפעל 'אוריינט', "ואני משוכנע שבעלי מפעלים רבים באזור שנפגעו כמונו מהמצב הביטחוני, ינצלו אותה כדי לקדם את עסקיהם בתקופה כל-כך קשה. אני מברך את עופר והצוות שלו על היוזמה ואנחנו במפעל החלטנו להסתייע בשירות שהוא מציע".

שטרית מבהיר את הנחיצות במהלך בו פתח: "מדובר בעסקים שזקוקים יותר מכל למודעות ציבורית ותקשורתית שתסייע להם להדגיש את היכולות המקצועיות שלהם ואת תרומתם לכלכלה הישראלית. נעזור להם להעביר את המסר בצורה מקצועית והגיונית לצד הכאב האנושי מהמצב שנכפה עליהם. אני קורא למשרדי ואנשי יחסי ציבור נוספים לתת כתף ולסייע כפי יכולתם".