היום בין השעות 18:30 – 20:30 , לקראת משחק הכדורסל ביד אליהו בין מכבי ת"א למכבי חיפה, יגיעו למקום משפחות מתושבי השומרון אשר יחלקו לאוהדים פליירים עליהם ייכתב מצד אחד: יש יהודים בשומרון, אין טילים בתל אביב (ותודה לתושבי קדומים, אלון מורה וקרני שומרון שמאפשרים לנו לראות משחק כדורסל ולא להיות במקלטים).

מצידו השני של דף הנייר תופיע מפה שתכלול טווחי מרחקים ואשר תמחיש את העובדה כי הישובים היהודים בשומרון, נמצאים בטווח הטילים העלולים להגיע לתל אביב במידה ולא יהיו שם יהודים – בדומה למרחק שיש מעזה ועד לאשקלון, אשדוד ובאר שבע.

וועד מתיישבי השומרון אשר יזם את האירוע מתכוון להמשיך בו לאורך כל השבוע הקרוב ובכל יום להגיע למרכז בילוי אחר כגון בתי קפה, מסעדות וגם לבתי הספר.

דובר וועד מתיישבי השומרון, יוסי דגן, אומר כי המטרה היא לעורר את הציבור הנמצא במרכז הארץ למשמעות האמיתית של הימצאות ישובים יהודים בשומרון, "הפעם, יותר מתמיד, תושבי תל אביב והמרכז צריכים להכיר תודה לאחיהם המתגוררים בשומרון אשר בגופם מגינים עליהם מפני הקמת מדינת טרור בטווח טילים".