נשיא המדינה שמעון פרס ביקר במרכז הפיתוח של מטריקס גלובל, פעילות האופשור אאוטסורסינג בבית שמש והתרשם מן המיזם המיוחד, המבוסס על העסקה של נשים חרדיות בתפקידי פיתוח ובדיקות תוכנה. פרס צפה בהתלהבות של הנשים העובדות במיזם והביע משאלה כי על בסיס המודל שפיתחה מטריקס להעסקת נשים חרדיות בסביבות העונות לצרכיהן יותר ויותר נשים מן המגזר החרדי ישתלבו בחמש התעשיות עתירות הידע שצפויות להתפתח בעתיד הקרוב: אנרגיה, מים, תאי גזע, אמצעי לחימה ואביזרי לימוד טכנולוגים.
לדברי פרס: "מה שמטריקס עושה כאן הוא מאוד מעודד ומראה על פוטנציאל ממדרגה ראשונה של שילוב המגזר החרדי בעבודה בתעשיות עתירות הידע. מאוד התרשמתי מן ההתלהבות הקיימת כאן. מרגישים מייד שהעובדות אוהבות את עבודתן. פעילות זו מסייעת בעידן זה של משבר כלכלי לצרף עוד נשים מן המגזר החרדי למעגל העבודה, לקרב את הפריפריה והמגזר החרדי לעולם ההייטק, מסייעת להשאיר את העבודה בארץ ומהווה אלטרנטיבה נוחה, איכותית וכדאית לחברות הזקוקות לשירותי פיתוח ובדיקות תוכנה".
בביקורו פגש פרס מספר לקוחות של מטריקס גלובל, כמו: קליק סופטוור, HP-אינדיגו, ורינט, ואחרים ושמע על מערכת יחסים ייחודית בין הלקוחות לצוותי העבודה. לקוחות שהתלבטו בעבר בין העברת העבודה למזרח אסיה להשארת העבודה בישראל, והיום לאחר מספר שנים של ניסיון בעבודה המשותפת הם מדווחים על העמקת הפעילות עם מטריקס גלובל על חשבון מרכזי פיתוח בחו"ל בגלל המקצועיות והאיכות, יציבות ונאמנות כח העבודה והצלחה רבה של כל הפרויקטים המשותפים.
לדברי מוטי גוטמן, מנכ"ל מטריקס: "מעבר לפעילות העסקית המוצלחת ושביעות רצון הלקוחות , גשרים ארוכים ואיתנים הוקמו כתוצאה מן המיזם הזה, בין המגזר החילוני והמגזר החרדי. מיזם כזה מפרנס אלפי נפשות של העובדות ובני משפחותיהן. משפחות חרדיות שיפרו את מצבן הכלכלי והקהילה כולה נרתמת באופן הדדי, לאורך כל הדרך. מדובר באוכלוסיה איכותית עם מוטיבציה, מסירות ומוסר עבודה גבוה. אנו שואפים להרחיב את הפעילות של מטריקס גלובל דרך השתלבות בפרויקטים נוספים, הגדלת מספר הלקוחות בארץ ובחו"ל, הקמת מרכזי פיתוח דומים בערי פריפריה נוספות, וניסיון לשכפל את ההצלחה גם במגזר הערבי".