"רגע לפני הפסיכיאטר" נכתב על ידי דר' פינקי פיינשטיין מתוך מטרה לסייע לכל אדם להתמודד עם תקופות של שפל בחייו, עם דכדוכים, עם תקופות של נפילת מתח, עצבות, מצבים דיכאוניים או כל עייפות רגשית אחרת. ודאי שמתם לב לא פעם, כי אנו משתמשים בביטויים כמו: "אני בדאון", "אני בבאסה", "אני בדיכי" ודומיהם. הדיכאון לסוגיו הוא תופעה רחבה שכולנו סובלים ממנה בתקופות מסוימות בחיים. לעתים מדובר במצב חיובי שמסייע לאדם לעצור, לנוח ולאזן את חייו. עם זאת, פעמים רבות, לצערנו, הופך הדיכאון למצב משתק, מייאש ומכאיב.

מרבית האנשים משוכנעים שניתן לצאת מהמצב רק באמצעות תרופות, ולעתים הם צודקים. מעט מדי אנשים מבינים את עוצמת הריפוי הקיימת בתוכם. ה"תרופות" שמציע דר'  פיינשטיין יכולות לחולל אצלכם שינוי עמוק שיחזיק מעמד לאורך תקופה ארוכה. בניגוד לתרופות אותן עליכם לבלוע ולא לעשות דבר בהמשך, כאן עליכם ליצור את הבריאות שלכם ולהיות אחראים על התוצאות. אם תתמידו בכך, צפוי לכם תהליך מרתק, סוער ומחולל תמורות משמעותיות בחייכם.

הספר מתמודד ללא חשש עם כל שלבי הכניסה לדיכאון והיציאה ממנו ומשיב על שאלות כמו, האם יתכן שאנחנו "מתאהבים" בדיכאון? האם אנו מחבלים בעצמנו בניסיון להתאושש? האם אנו מוכנים נפשית לחזור לצמיחה אישית?

דר' פיינשטיין אוחז בידינו ומוביל אותנו צעד אחר צעד לקראת יציאה מהמשבר ומלמד אותנו בדרכו הייחודית, כיצד להשתמש בתקופת המשבר כקרש קפיצה לעתיד.

דר' פינקי פיינשטיין, בן 42, נשוי ואב לשלושה ומתגורר ברחובות, הוא פסיכיאטר "אחר". הוא מנהל את המרכז לציור אינטואיטיבי שהקים לפני עשר שנים ופועל לפי שיטתו. כן מנהל מרפאה פסיכוקריאטיבית בה מטופלים יחידים, זוגות ומשפחות לפי התורה שמוליכה את המידע המופיע בספר. בשיטה זו הוא גם מטפל בחולי סרטן ומסייע להם ליצור שינוי משמעותי בחייהם כחלק מתהליכי ההבראה. ספריו הקודמים של דר' פיינשטיין: "ריפוי בציור אינטואיטיבי" ו"סרטן - יצירת חיים".

המחיר: 78 שקל. להשיג ברשתות ובחנויות הספרים.