חברת אבטחת המידע האמריקאית CounterSnipe תיכנס לראשונה לפעילות בשוק הישראלי. החברה הודיעה היום על יצירת שותפות אסטרטגית עם חברת "פיינזילבר הנדסה" הישראלית, המייצגת כיום בישראל גם את חברת האנטי וירוס הבינלאומית "פנדה".  

CounterSnipe היא, לדברי החברה, מומחית בינלאומית לאסטרטגיות אבטחת מידע ומציעה שילוב ייחודי של שירותי תוכנה יחד עם תוכניות הכשרה לארגונים, כדי לסייע להם להגן על נכסי המידע שלהם מפני איומים קריטיים.

"אנו שמחים להיכנס לשוק הישראלי ורואים בפיינזילבר הנדסה שותפי מפתח להצלחתנו הבינלאומית", אומר עמר רטור, מנהל פיתוח בינלאומי בCounterSnipe. "מטרתנו היא ליצור ליצור שותפויות בכל מדינות העולם עד סוף השנה על מנת להבטיח תמיכה מקומית לכל לקוחותינו הבינלאומיים."

"CounterSnipe מאפשרת לנו לייצר ערך מוסף אמיתי לשירותי האבטחה של חברת פיינזילבר ע"י הוספת חומרות, התקנות, הגדרות והכשרות של החברה בישראל, במקביל לאספקת שירותי אבטחת IPS הטובים ביותר" אומר יהודה פיינזילבר, מנכל חברת פיינזילבר.

לאחרונה שחררה CounterSnipe את גרסת 4.0 של תוכנת הדגל שלה הכוללת התאמות חדשות שנועדו להבטיח עיבוד מהיר יותר וגמישות רבה יותר בדיווחי אבטחה. הגרסה האחרונה כוללת חידושים במסד הנתונים ומשפרת באופן דרמטי את מהירות הגישה והניתוח של אירועים עד לניתוח של מיליוני אירועים במס' שניות בודדות.

הצעות, הערות, פניות ושאלות ניתן לשלוח לדואר  computers@inn.co.il