במהלך צרכני חסר תקדים, מגיבה רשת המקום הנכון באופנה למשבר הכלכלי שתוקף את העולם ואשר אותותיו ניכרים גם בישראל. אם בכל שנה, הוצאות חג הפסח מאיימות על משפחות ברוכות ילדים, על בני ישיבות ואברכים, הרי שהשנה גורם המצב הכלכלי למתח רב וחרדה גדולה בקרב המגזר הדתי והחרדי ומוסדות החינוך שלו.

מתוך שכך, נערכו ראשי הרשת לחג הפסח הבעל"ט, חברו למותגים הגדולים ביותר בתחום ההלבשה וההנעלה והנפיקו מבצע מיוחד וחסר תקדים בישראל: חליפת בגיר ונעלי רוקפורט יעלו יחד בסביבות 750 – 895 שקלים בלבד. חשוב להבהיר: לא מדובר בחליפות פשוטות ובנעליים מיצרנים לא מוכרים או זולים, אלא במיטב של המיטב. כוחו של המבצע הזה בפשטותו - כשרוכשים חליפה מיצרן חזק ומצרפים לה נעליים ממותגים מפורסמים ומוכרים, הרי שמדובר בחיסכון מיידי עם השלכות עתידיות.

מנהלי הרשת משוכנעים כי המבצע יביא לחיסכון דרמטי בהוצאות הביגוד וההנעלה בחג הקרוב. המבצע הוגבל לשבוע ימים בלבד ומתקיים בכל חנויות הרשת, במהלך ימי המבצע הורחבו שעות הפעילות בחנויות: ימים א –ה מעשר בבוקר ועד עשר בלילה, שישי מתשע וחצי ועד אחת וחצי, מוצ"ש משמונה וחצי ועד לחצות. במבצע משתתפים כל החליפות לגבר מבית 'בגיר' ולמעלה מ-30 דגמי נעליים מהמותגים רוקפורט, פלורשהיים וקנת' קול.

מחירים לדוגמא:

·         חליפת בגיר מסדרת 'רד' ב 749 ₪ (כולל נעל במתנה)

·         חליפה מתכבסת של בגיר החל מ 849 ₪ (כולל נעל במתנה)

·         חליפת צמר יוקרתית Balmain  רק 1190 ₪ (כולל נעל במתנה)

חנויות הרשת המשתתפות במבצע:

·         ירושלים רחוב שמגר 4 רוממה,  02-5389179

·         בני ברק רחוב אהרונוביץ 10 מרכז רימונים, טל 03-6198822

·         כפר חב"ד איזור התעשייה מול תחנת הרכבת, 03-9606704