12-13.4 בין השעות 10:00-15:00
בעקבות משבר המים בישראל ולאור הסכנה לפגיעה בכנרת, תקיים החברה להגנת הטבע ביום הראשון והשני של חול המועד פסח, ה – 12-13 לאפריל, סיורים ללא תשלום לאורך הכנרת, מתוך מטרה לחשוף לציבור את יופייה וחשיבותה של הכנרת, ולעודד אותו לתמוך בשמירה על הכנרת ועל מקורות המים של ישראל.
בסיורים, שיתקיימו לאורך שביל סובב כנרת של החברה להגנת הטבע, יושם דגש על מסלולים שאינם מוכרים ומדריכי החברה להגנת הטבע יסבירו למטיילים על חשיבות פתיחת חופי הכנרת לציבור ועל מצבה של הכנרת, תוך הדגשת יופייה וחשיבותה של הכנרת לישראל, וחשיבות ההתגייסות האישית של תושבי המדינה לשמירה על מקורות המים .
הסיורים, שיהיו, כאמור, ללא תשלום, ייצאו ביום ראשון ושני, 12-13.4 מתחנות מידע שיוצבו במגרש החניה של חוף צמח, בתחנת הדלק גינוסר ובגן לאומי כפר נחום. שעות היציאה לסיורים הן משעה 10:00 עד שעה 15:00.
לדברי משה פרלמוטר, רכז החופים והים של החברה להגנת הטבע, "שביל סובב כנרת פתח לאורך הכנרת חופים שהיו סגורים במשך זמן רב ומטרתו להחזיר את הציבור לטייל סביב הכנרת. מטרת השביל, שפותח את קו המים לכולם, היא לאפשר לכל אחד ואחת ליהנות מהכנרת מקרוב ולטייל לאורך חופי האגם."
לפרטים: 03-6388688