המשרד לענייני גמלאים, בפרויקט שירות לאומי – 'והדרת פני זקן', מנקה ומכשיר בתי קשישים לכבוד חג הפסח בפרויקט 'מבצע סבתא'.
המשרד לענייני גמלאים, אשר שם לעצמו למטרה את שיפור איכות חייהם של אוכלוסיית הקשישים בישראל, עוזר לאותם הקשישים אשר אין ביכולתם לנקות ולהכשיר את ביתם לחג הפסח.
מבצע סבתא בא לעזור לאותם קשישים של בני או בנות השירות הלאומי, אשר אין ביכולתם להכשיר את הבית עבור חג הפסח. במהלך השבוע האחרון עסקו בני ובנות השירות בנקיון של למעלה מ-30 בתים של קשישים ברחבי הארץ. ניקו והכשירו את הבתים לכבוד חג הפסח.
במשרג הגמלאים מספרים כי פרויקט והדרת פני זקן, אשר מתחיל את שנתו השלישית, הינו פרויקט שירות לאומי של בני ובנות שירות, אשר מלווים קשישים ברחבי הארץ בעזרה בסיסית, אירוח חברה, ליווי למועדון יום ורישום של סיפור חייהם. כיום יש למעלה מ-200 בנות שירות אשר מקיימות את מצוות והדרת פני זקן ומהוות אור וביטחון לאותם קשישים.