
חברת בזק השיקה היום (ד') את דור הרשת העתידית של החברה, ה-NGN. בזק תציע ל-100,000 הלקוחות שכבר מחוברים לרשת החדשה חבילות במהירות של עשרה ו-15 מגהביט לשניה. רשת ה-NGN של החברה תגיע לקצבים של 50 מגהביט לשניה,
בשנים האחרונות עבדה בזק לשיפור השתתיות לקראת דור העתיד וכחלק מהתחרות הקשה בשוק. הרשת פרושה היום בבאר שבע, חיפה, ירושלים וקרית שמונה.
ספקיות האינטרנט בישראל הזדרזו להציע חבילות התואמות את המהירות החדשה. חברת 012 הודיעה כי מחיר חבילה של 15 מגהביט יעמוד על 120 שקלים לחודש, וחבילה של עשרה מגהביט תעלה 89 שקלים לחודש.
בזק בינלאומי הודיעה כי מחיר חבילה של 15 מגהביט יהיה 99.90 שקלים לחודש (או 199 שקלים בחבילה משותפת עם בזק), וחבילה של עשרה מגהביט תעלה 69.90 (או 149.90 שקלים בחבילה משותפת עם בזק).
פרטנר הודיעה כי לקוחות המצטרפים לשירותי הטלפון הקווי של החברה, יוכלו לקבל את חבילת העשרה מגהביט ב-149 שקלים לחודש כולל תשלום לספק התשתית (בזק) ומחבילת 15 מגהביט ב-199 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה.
הצעות, הערות, פניות ושאלות ניתן לשלוח לדואר computers@inn.co.il