הנהלת עמותת בית החולים "ביקור חולים" החליטה למנות מנהל מקצועי לבית החולים "ביקור חולים". ועד העמותה בראשות היו"ר דוד זילברשלג יחד עם החברים ר' אליעזר שמחיוף ור' שלמה פפנהיים הקימו ועדת איתור וזו החליטה למנות את שטאובר כמנהל האדמיניסטרטיבי של בית החולים.
שטאובר כיהן כמנהל בית החולים לניאדו כעשר שנים. לאחר מכן, כמנכ"ל ומשנה למנכ"ל בית החולים סורורקה בבאר שבע במשך שלוש שנים. סמנכ"ל לוגיסטיקה ותשתיות בקופת חולים הכללית במשך כשש שנים. ובחמש שנים האחרונות כמנהל מחלקת יחסי ציבור בין-לאומיים בבית החולים לניאדו בנתניה.
יו"ר הנהלת בית החולים זילברשלג בירך על המינוי ואמר כי שטאובר הוא האיש הנכון בזמן הנכון להוביל את בית החולים ולהצעידו לתנופת שגשוג והתחדשות בשנים הבאות.
שטאובר אמר כי הוא מודע לגודל האחריות המוטלת על כתפיו החל מהיום ואילך והוא מתכוון לרתום את עשרות שנות ניסיונו ואת כל מרצו לטובת המוסד הרפואי הוותיק בארץ, לטובת מאות עובדיו שעברו כברת דרך ארוכה ונושאים בנטל הכבד עד היום. ולטובת תושבי ירושלים שיחושו בעתיד הקרוב שדרוג בשירותי רפואה משופרים ומתקדמים.