חברי סיעת האיחוד הלאומי סיירו היום (ראשון) במאחזים בגוש עציון וביהודה, בקריאה לתושבים להיערך לתנופת בנייה והכפלת מספר התושבים. הסיור נערך כתגובה להצעת שר הביטחון אהוד ברק להקפאה זמנית של הבנייה ביהודה ושומרון.
ח"כ אריה אלדד התייחס להצעות על הקפאת הבניה ביו"ש, כי "אי אפשר להתפלא על כניעתו המוחלטת של נתניהו לתכתיבים האמריקאים, כיון שהתקפל בענין העיקרי והסכים למדינה פלסטינאית מראש היה ברור שלא יוכל להתעקש על הפרטים".
"מה שאי אפשר להבין זאת את שתיקת הכבשים של נאמני ארץ ישראל בליכוד ובשאר חלקי הקואליציה, שמחאו כפיים על "הנאום הציוני" של נתניהו ולא הבינו כי מי שמסכים להקמת מדינה ערבית בארץ ישראל, בהכרח מוותר גם על הזכות של יהודים לחיות ולבנות בה", הוסיף אלדד. חברי הסיעה קיימו תפילת מנחה במאחז גבעת העיטם בגוש עציון.
