נושא התא המשפחתי הוא נושא בוער בחברה הישראלית כאשר שני שליש מכל הזוגות חוזרים אל מדרגות הרבנות, אנשים רבים מתעניינים בלימודי הזוגיות ומשמעות הקשר הבינאישי.
שאיפתם של כל הזוגות החולמים על חיי נישואין היא לבנות חיים משותפים המבוססים על רגשות ואהבה. ברגע שכולנו נמצאים בקשר המיוחל, כאן מתחילות השאלות.
הלכנו לפגוש את הרב דוד ברוורמן אברך מבני ברק ומרצה לפילוסופיה יהודית בארגון ערכים שחיבר לאחרונה את הספר "זוג או פרד" על זוגיות, חיי משפחה בריאים הכולל אף פרק המתעסק בקאוצ'ינג זוגי אותו כתב על פי ההרצאות שלו בנושא זה.
חלק ממטרות הספר הוא חיזוק ההדרכה לנישואין ברבנות שלטענתו וניסיונו מרחיקה את הזוגות החילוניים הבאים לקבל הדרכה
ולא מקבלים מענה הולם בגלל עומס יתר.
בגב הספר כותב הרב ברוורמן על ספרו: ספר הנותן הדרכה בסיסית לחיי נישואין מוצלחים שיגשים לנו את בית חלומותינו.
אפשר למצוא את הספר ברבנויות ברחבי הארץ וכן במכירה מביתו בטל: 03-6163255.