
יו"ר האיחוד הלאומי חה"כ יעקב כ"ץ (כצל'ה) תוקף את אטיאס על רקע דבריו, "מדיניתו של השר אטיאס מש"ס מתאימה לנתניהו כיד לכפפה בהחלטתם המשותפת להקפאה טוטלית של הבניה במזרח ירושלים ובגושי ההתיישבות, גם לחרדים. חולשותיהם בנושא מסירת א"י לנוכרים ידועה".
"הפלא הוא על השרים בגין, סער, ארדן ויעלון, לוחמים על הארץ בעבר, ששתיקתם כשתיקת הכבשים המובלים לשחיטה לאומית, אידיאולוגית ומפלגתית, מדאיגה", אמר כצל'ה.
השר עוזי לנדאו קרא אתמול בראיון לערוץ 7 לבנות ביו"ש, "אני חושב שבכל מקום שאפשר צריך לבנות". לנדאו טוען כי הפשרת הבניה ביו"ש היא רק עניין של זמן, "בוא ניתן לממשלה עוד צ'אנס. הממשלה הזו יש בה גם אנשי שמאל, שר הביטחון הוא איש שמאל והוא זה שצריך להוציא את האישורים לכל מה שמתרחש ביהודה ושומרון. אני מציע לתת לנושא הזה עוד מעט זמן ולא לשכוח שגם הוא עצמו אומר שאסור להפסיק את הגידול הטבעי בכל ההתיישבות".
