מלון גולדן קראון יוצא בחבילה  מיוחדת לקיץ. כשרות רבנות נצרת עילית ולקבוצות גם מהדרין. החל מ-670 ₪ לאדם בחדר זוגי

מלון "גולדן קראון" מזמין לבילוי מפנק בצפון הארץ. המלון משקיף על הנוף המרהיב של עמק יזרעאל הציורי. בנוסף, המלון נמצא דקות הליכה מהעיר ומשמש כנקודת יציאה נוחה לטיולים רגליים, אופניים וג'יפים בעיר ובגליל . המלון מציע חבילה קסומה לזוגות המחפשים פינוק כיד המלך: ארוחת ערב גורמה נצרתית לאור נרות בחדר, טיפול VIP וטיפול גוף באורך של 50 דקות בספא לשני בני הזוג לבחירה.

החבילה הנה על בסיס HB וכוללת שפע של פינוקים בחדר. ארוחת הערב היא ארוחת גורמה  אישית המוגשת בחדר ומורכבת ממיטב הטעמים המקומיים. בין המנות המוצעות: סלט בקדונסיה, תבולה, סמבוסק במילוי תרד, מג'רוז-מרק עדשים במעטפת בצק אפוי בתנור עם שומשום, שוק טלה ממולא עם אורז, צנובר ובשר טחון, כבש מפרום,סינייה עוף גלילית ועוד מבחר רב. כשרות רבנות נצרת עילית ולקבוצות גם מהדרין. 

בנוסף, ניתן ליהנות מטיפולי גוף אישיים לפי בחירה מתוך תפריט טיפולים הכולל מגוון רב של טיפולים (50 דקות כל אחד): ◦ עיסוי ארומתרפי.◦  עיסוי שבדי קלאסי◦ עיסוי לומי-לומי ◦ שיאצו, עיסוי יפני◦ עיסוי קצוות◦ טווינא, פיזיוטרפיה סינית◦ טיפול רקמות עמוק.