"צבר" החלה לשווק סדרת סלטים חדשה, טעימה במיוחד, תחת דיוקנו של השף רפי כהן. כהן, למד את סודות הבישול המרוקאי בבית סבתו והפך לאחד השפים המובילים בארץ, תוך שהוא זוכה גם להכרה בינלאומית נרחבת. 

רפי כהן הביא איתו לצבר עיקרון פשוט: ייצור של מתכונים מסורתיים מעולים, ללא פשרות ותוך הקפדה על איכות חומרי הגלם ועל התאמת שיטות העבודה מהבית של סבתא לעבודה במפעל. עקרון זה יושם בהצלחה בסדרת הסלטים החדשה. ב"צבר" מספרים כי העבודה עם רפי כהן התחילה כשיתוף פעולה אסטרטגי והפכה להרבה יותר מזה. רפי הפך להיות חלק משמעותי בחיי המפעל , העובדים התרגלו לראות אותו מגיע לבשל סלטים מיוחדים במפעל וטועם מהסירים כדי לאזן טעמים, הטכנולוגים התרגלו לדרישות המיוחדות שלו והמפעל עבר שינויים והתאמות כדי לייצר את המתכונים החדשים בצורה הקרובה ביותר למקור."

סדרת "סלטי השף" שפותחה בשיתוף השף רפי כהן, כוללת:
חציל שרוף על האש עם טחינה  - חציל בלאדי שרוף על האש עם טחינה סמיכה, שמן זית וסומק.
חומוס עם גרגרים רכים – חומוס עשוי מגרגרי חומוס מובחרים וטחינה משובחת עם לימון ושמן זית.
פלפלים קלויים – פלפלים צבעוניים ובשרניים קלויים באש גלויה, קלופים ביד ומושרים בתחמיץ השף.
חציל באלדיטבעי שרוף באש עם שמן זית סורי מובחר
סלט  כרוב לבן וגבעולי סלרי כבושים עם חזרת לבנה וגי'נג'ר במיונז הבית.
סלט ירקות שרופים על האש עם פלפלים מובחרים, חציל בלאדי ועגבניות טריות קלויים על האש בתיבול השף.
מטבוחה מרוקאית מעגבניות טריות ופלפלים טריים שמבושלים בבישול ארוך שמצמצם את הנוזלים עם פפריקה מרוקאית ותבלינים אוטנטיים.
טחינה באלדי – טחינה אסלית משומשום קלוי וטהור עם מיץ לימון, שמן זית מובחר בתיבול עדין.


כשרות: בד"צ אגודת ישראל ורבנות ק. גת
מחיר: 14-17 ₪.