
הרשות הפלשתינית ממשיכה באווירת עלילות הדם על ישראל וברוח הטענות בשבדיה על שוד אברים של פלשתינים על ידי חיילי צה"ל, טוענים שם כעת שישראל מבצעת ניסויים באסירים פלשתיניים, ואם לא די בכך מצטרפת לטענה הזו טענה חדשה אותה נושא ה"שר" לענייני אסירים ברש"פ ולפיה ישראל מפיצה מחלות בקרב המחבלים הכלואים.
השר הפלשתיני מספר על עשרים וחמישה מחבלים כלואים שחלו במחלת הסרטן. מבחינת השר, עיסא קאראקע שמו, מדובר בהוכחה לטיפול הלקוי אותו מעניקה ישראל לאסירים הכלואים במגמה להביא להתדרדרות במצבם הבריאותי.
לטענתו מדובר כאמור בלא פחות מהדבקה מכוונת של ישראל. כדי להוכיח את טענתו זו סיפר על שני אסירים ששוחררו מהכלא הישראלי לאחר שחלו בסרטן. מסתבר שבעוד שישראל חשבה שביצעה מהלך הומאניטארי כלפי המחבלים החולים מבחינת הרש"פ מדובר בהוכחה להדבקה מכוונת של מחבלים במחלות.
על הניסויים שלטענתו עושה ישראל באסירים מקרב מחבלי הרש"פ, טוען קאראקע ששמע מהתקשורת בישראל.
