ספר בישול חדש מגיע בימים אלה למטבח שלכם: יותר מ-100 מתכונים הונגריים כשרים וקלים להכנה על גבי כרטיסיות נוחות לשימוש. "גולאש לגולש", ספר בישול הונגרי פרי מקלדתו של עופר ורדי (36), רואה אור בימים אלה. בספר החדש יותר מ-100 מתכונים קלים להכנה על גבי כרטיסיות נוחות לשימוש. הכרטיסיות, שמעוטרות בתמונות מעוררות תיאבון, ארוזות בקופסת קרטון מעוצבת, בתוכה גם מגנט במתנה להצמדת המרשמים למקרר בעת הבישול והאפייה. עופר ורדי, עיתונאי ואיש של אוכל, גדל על המאכלים ההונגריים של סבתו האהובה. רק כשהלכה לעולמה הבין שיחד עם סבתא ננה נעלם לתמיד גם ניחוח המעדנים שלה. על השולחן במרפסת מצא את מחברת המתכונים המשומשת, זו שבעזרתה רקחה את מטעמיה, כמו שרק סבתות יודעות. הדפים המצהיבים היו עדיין מעוטרים בהערות שרשמה בכתב ידה: חמש ביצים במקום שמונה, היא כתבה ליד המרשם לעוגת השוקולד. "מצויד בירושה הקולינרית שהותירה אחריה ננה ובזיכרונות רבים, יצאתי למסע: לנסות לשחזר את אותו טעם אהוב של פעם", כותב עופר ורדי. "שנה של מגורים בבודפשט הבירה עשתה גם היא את שלה וקירבה אותי עוד יותר לאחד המטבחים הטובים בעולם, אם לא לטוב שבהם". את הספר ניתן לרכוש רק דרך אתר המטבח או מאירקוקבוק ומחירו באתר 100 שקלים במקום 128 (לא כולל משלוח).