מי הזוכה?
מי הזוכה?
האדם שזכה בסכום של 40 מיליון שקל בהגרלה האחרונה הגיע לאסוף את כספו. הבוקר דווח כי הזוכה טרם הגיע למשרדי מפעל הפיס לאסוף את הפרס הגדול של הגרלת הלוטו האחרונה שנערכה ביום שלישי בלילה. הזוכה בפרס השני טרם הגיע לאסוף את הפרס השני בגובה של חצי מיליון שקל.

במפעל הפיס מבקשים להרגיע ומספרים כי לפעמים איסוף הפרס מתבצע רק לאחר מספר חודשים. אגב, למי שעדין מסתובב עם הטופס בכיסו - המספרים הזוכים הם: 30, 21, 31, 25, 23, 33 והמספר החזק הוא  2.

העיתון TheMarker דיווח הבוקר כי מפעל הפיס הרוויח 150 מיליון שקל מ-18 הגרלות רצופות של הלוטו בהן לא היה זוכה. רק השבוע, בהגרלה ה-19 במספר, היה זוכה אחד בפרס הראשון בסך 40 מיליון שקל.

ב-18 הגרלות הלוטו האחרונות איש לא ניחש נכונה את שבעת המספרים ואת המספר הנוסף , ולכן איש לא זכה בפרס הראשון, אלא בפרס השני - מיליון שקל ומטה, עד לפרס של 10 שקלים.

ההכנסה הכוללת של מפעל הפיס מסדרת 19 ההגרלות האחרונות היתה 354 מיליון שקל. 48% מהכנסה זו, שהם 169 מיליון שקל, הוקצו לחלוקת פרסים; 42.6% מהסכום - 150 מיליון שקל - שהם הרווח מההגרלות, הופנו לקהילה (כיתות לימוד, מועדוני נוער ומלגות לסטודנטים) וכמעט 10% מהסכום, 35 מיליון שקל, שולמו כעמלות למוכרי הטפסים ולמטרות מנהלתיות כמו משכורות לעובדי מפעל הפיס ואחזקה שוטפת של משרדי הפיס בתל אביב.