שוטר. אילוסטרציה
שוטר. אילוסטרציהפלאש 90

באחד מלילות השבוע, הגיע אדם לתחנת המשטרה באשדוד, השוטרים שחשבו שמדובר באדם הבורח מתוקפיו הופתעו לכשגילו שהוא התוקף והוא נמלט מאזרחים שרצו לתופסו.

סמוך לחצות נערה בת 15, תושבת אשדוד חזרה מת"א וירדה מהאוטובוס בתחנה ברובע ג' באשדוד. בעת שעשתה דרכה לביתה, הבחינה בבחור שתוי שהלך אחריה ואמר לה ש'הוא אדם אכזרי וכולם שונאים אותו בגלל זה'. היא לא השיבה לו, הוא התנפל עליה, הפילה ארצה והחל לחנוק אותה בשתי ידיו, היא נאבקה בו, נשכה אותו באחת מאצבעות ידיו.  כתוצאה מהנשיכה נשברה אחת משיניה.

צעירה שחלפה בסמוך התקשרה למשטרה, הוא נבהל, הרפה מהנערה, הצעירה הצליחה להימלט והזעיקה את שני חבריה שהיו בסמוך וניסו לתופסו. הוא החל להימלט תוך שמתנהל אחריו מרדף רגלי ובדרך הימלטותו הוא נכנס לתחנת המשטרה וביקש עזרה מתוקפיו.

הצעירים שנכנסו אף הם לתחנה סיפרו לשוטר תורן על מעשיו, במקביל הנערה שהותקפה הגיעה גם היא למשטרה והגישה תלונה על תקיפה ע"י החשוד. התוקף, בן ה-25, שעל אצבעו היה דם וניכרו סימני הנשיכה של הנערה, היה שתוי ולא ניתן היה לחוקרו, רק למחרת עם תום חקירתו הוא הואשם בתקיפת הנערה ובגרימת חבלה חמורה. הוא נכלא והובא להארכת מעצר בבימ"ש השלום באשדוד.

מעצרו הוארך ב-8 ימים.