הושלמה עסקת רכישת השליטה בפרטנר, במסגרתה נרכשו 51.3% ממניותיה ע"י סקיילקס קורפוריישן בראשות אילן בן דב ושותפיה מידי ADVENT מקבוצת הא'ציסון תמורת 5.29 מיליארד ₪
אילן בן דב – התמנה ליו"ר דירקטוריון פרטנר, חברי דירקטוריון חדשים שמונו הם יעקב פרי – יו"ר בנק מזרחי טפחות ומנכ"ל סלקום לשעבר, יעקב גלברד – יו"ר תפרון ומנכ"ל בזק ופלאפון לשעבר, ד"ר שלמה נס – עו"ד ורו"ח, יהל שחר – מנכ"ל סקיילקס, ירון בלוך - משנה למנכ"ל לאומי פרטנרס.
אילן בן דב, יו"ר פרטנר הנכנס אמר היום: "אני שמח וגאה על השלמתה של העסקה המשמעותית בחיי. אני רוצה להודות לשותפיי לעסקה: לאומי פרטנרס, וחברת הביטוח מגדל אשר אפשרו להוציא לפועל את הרכישה הגדולה ביותר שהסתיימה לאחרונה בארץ. זוהי הבעת אמון של המשק הישראלי בחוסנה של פרטנר, בהובלתה את השוק ובאיכותה".
"פרטנר היא חברה בעלת שקיפות גבוהה מאוד, יעילה ושירותית. הבטחת המותג orange היא המוטו המנחה את החברה בכל מגוון פעילותיה. ערכי המותג: פשוט, אישי, אופטימי, בינלאומי ועדכנות טכנולוגית, מהווים השראה לכל אחד מהפנים הרבות של החברה ומשתלבים היטב עם הדרך העסקית והאישית שלי. אני מרגיש מחובר לחזון ולשפה של החברה המשקפים את תפיסת עולמי. אני רוצה להודות לכל עובדי ומנהלי פרטנר, חברי הדירקטוריון ולמנהלי חברת האצ'יסון על שנים של עשייה יומיומית. הם אלה שהובילו את החברה להישגיה המרשימים: למותג התקשורת החזק ביותר, למצוינות ולאיכות בשירות בקרב חברות התקשורת בפרט ובקרב המשק הישראלי ככלל, למובילי הקידמה הטכנולוגית לחדשנות וליצירתיות", הוסיף.
בן דב ציין עוד, כי "ביקשתי מדוד אבנר ומהנהלת החברה להמשיך ולפעול יחד איתי למימוש האתגרים העומדים בפנינו ולשמירה על מובילות החברה. הנהלת חברת פרטנר היא הנהלה מצוינת הפועלת למען לקוחותיה וליצירת ערך, ולהתחשבות בציפיות של הציבור. הנהלה אשר השכילה, בעיקר בתקופת המיתון, להתחשב באינטרסים של כלל בעלי העניין, וכל זאת תוך התמדה בהצגת ביצועים מרשימים, התמודדות עם תחרות גואה, ותחת איומים רגולאטורים. אני בטוח שביחד נמשיך להוביל את שוק התקשורת בישראל".
דוד אבנר מנכ"ל חברת פרטנר ציין כי "אנו חותמים 11 שנות שותפות עם חברת האצ'יסון וומפואה. אני רוצה להודות למנהלי הקבוצה בראשותו של מר קניג פוק, לחברי הדירקטוריון, להנהלות הקודמות ולעובדי פרטנר בהווה ובעבר על שהיוו חלק מהפיכת חלום למציאות. על שנים של עשייה משותפת, על תמיכתם ומעורבותם המפרה והבונה שתרמו רבות להישגים יוצאי הדופן של חברת פרטנר בשוק התקשורת בפרט ובמשק הישראלי בכלל".
"אני מברך את בעלי המניות החדשים ואת אילן בן דב העומד בראש קבוצת סקיילקס קורפוריישן על הצלחתם במימוש עסקת רכישת השליטה בחברת פרטנר. אני סמוך ובטוח כי הנכסים שבנינו במהלך השנים ובראשם ההון האנושי והתרבות הארגונית שכה ייחודית לפרטנר, כמו גם המובילות בשירות, בטכנולוגיה ובמותג, ימשיכו להוות קרקע פורייה להמשך הצמיחה וימשיכו ויניבו ערך למשקיעים גם בשנים הבאות. אני והנהלת החברה נפעל יחדיו - נשלב יכולות ועוצמות ונצעיד את החברה לעתיד שנשמע מצוין לטובת ולרווחת לקוחותינו, עובדינו והמשקיעים", הוסיף.
