ח"כ דני דנון (הליכוד) התייחס הבוקר לעיכוב בקביעת הפגישה בין נשיא ארה"ב ברק אובמה לראש הממשלה, בנימין נתניהו, ומותח ביקורת על התנהלותו של אובמה, "הציבור בישראל כבר ברור לו שהנשיא אובמה לא מתווך הגון, ראינו את מסע ההשפלה של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בניסיון לפגוש את הנשיא. לא היה קורה כלום אם לא היה נפגש עם אובמה, שרון גם היה בארה"ב ונפגש עם הקהילות היהודיות ולא נפגש עם הנשיא. אובמה לא הגון ונתניהו צריך לפעול לפי האינטרס הישראלי. כל ההצהרות של נתניהו שאשמה היא בצד הפלסטיני לא ירצו והלחץ האמריקאי ימשיך, לכן אנחנו נחזק את נתניהו. אין מקום לארה"ב להמשיך ללחוץ על מדינת ישראל".
"אנחנו אומרים מכאן לנתניהו, תהיה חזק תעמוד על עמדות שלך, יש לך גיבוי , לאט לאט הלחץ האמריקאי מתפוגג והנשיא אובמה מתעסק בנושאים אחרים", הוסיף דנון.
דנון התייחס להצהרת יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, בסוף השבוע האחרון כי לא יתמודד על כהונה נוספת, "אני לא מתרגש מהודעתו של אבו מאזן, דרכו לא לשלום, אנחנו לא צריכים לתת מחוות נוספות כדי שהוא יישאר, צריך לדבוק במה שטוב למדינת ישראל, אין הבדל אם זה יהיה אבו מאזן או מישהו אחר, אין היום שותף אמיתי, ובטווח הקרוב גם לא יהיה".
