
לאור 'ההישגים הצנועים' של ישראל בשנים האחרונות באירוויזיון פנה היום (שלישי) ח"כ אלכס מילר (ישראל ביתנו) לנשיאות הכנסת בבקשה לקיים דיון בהכנות לאירוויזיון הקרוב שיתקיים בנורווגיה.
ח"כ מילר אמר כי "באירוע משתתפות מדינות רבות מכל רחבי אירופה והוא מאפשר לישראל להציג את פניה האמנותיים והתרבותיים למיליוני אנשים בכל רחבי היבשת. ההכנות לתחרות אינן צריכות לכלול רק את בחירת השיר ומבצעיו אלא גם בניית מערך הסברתי שייתן מענה לכל התקשורת המחבקת את האירוע ושלעיתים אף גוררת אותו למחוזות פוליטיים."
עוד אומר מילר: "התחרות תתקיים בעוד מספר חודשים ודומה כי השנה ההכנות מתנהלות בעצלתיים, אם בכלל, ולכן ראוי שהכנסת תדון בנושא לטובתו מועבר תקציב לא קטן. הופעה ויחסי ציבור טובים ישרתו לא רק את היצירה הישראלית אלא יהוו גם הזדמנות פז לחשיפה תיירותית עצומה."
ח"כ מילר יבקש להזמין לדיון את נציגי משרד ההסברה, אנשי רשות השידור, אושיות תרבות ואמנים.
