פפה אללו, סגן ראש עיריית ירושלים ומחזיק תיק תרבות ואמנויות, ואריה אבנרי, יו"ר הנהלת אומ"ץ, יישאו דברים באירוע פתיחת התערוכה של תנועת אומ"ץ במוצ"ש הקרובה במרכז ז'ראר בכר בירושלים. את אירוע הפתיחה ינחה ד"ר רן כוחן, חבר הנהלת אומ"ץ. 

התערוכה "מושחתים נתפסתם" מבטאת באופן ויזואלי את פעילותה ההתנדבותית השוטפת של חברי תנועת אומ"ץ הן בתחום המנהל התקין וטוהר המידות והן בתחום החברתי-חינוכי. מהתנועה נמסר כי עד כה הוצגה התערוכה בתל-אביב, ברעננה, בחיפה ובנתניה. כעת מוצגת התערוכה באשדוד. עוד צויין כי ירושלים הינה העיר האחרונה בה תוצג התערוכה, שתינעל ב-31 בינואר. 

"התערוכה משמשת במקביל מנוף לקידום פרוייקט חינוכי עליו שוקדת אומ"ץ בימים אלו בשיתוף עם משרד החינוך. מטרת הפרוייקט הוא הקניית ערכי טוהר מידות ומנהל תקין בקרב תלמידי החינוך העל-יסודי במדינה במסגרת שיעורי אזרחות ע"י מרצים מתנדבים מתנועת אומ"ץ", נמסר.