כמו מלרבית הזוגות, גם לליה בוגן ווויל ניקולסון יש הרבה ציוני דרך ביחסים. הם נפגשו בנובמבר 2008, התארסו באוקטובר 2009, ומתכננים להתחתן ביוני 2010. אבל, הם גם זוכרים במיוחד את התאריך 17/01/2010. אז אירעה ארוחת הבוקר ובה ההחלטה עליה דיווחה רשת  cnn.

בבוקר ה-17/01/2010, לאחר קריאת עיתוני הבוקר, והשמיעה על החדשות האחרונות מהאיטי, הם החליטו החלטה חשובה בחייהם המשותפים.

"זה היה נראה כמו ההחלטה הכי פשוטה שצריך לקבל", אמרה בצניעות ליה בוגן.

כאשר ליה עברה על עיתוני הבוקר, היא הזדעזעה לראות את ההבדלים שבין ההזדקקות והצרכים של אנשי האיטי לבין התמונות בעיתוני וספרי החתונות המונחים בימים אילו בביתה.

היא שאלה את ארוסה, וויל ניקולסון, האם הם יכולים לתרום חלק מהכסף שהם שמרו לחתונתם עבור עזרה לתושבי האיטי ומאמצי החילוץ. וויל ענה "כמובן, אני אוהב אותך, תעשי את זה".

הזוג הטרי תרם את חסכונותיו לארגון בשם "Partners In Health". מדובר על סכום של 25,000 דולר (!), סכום המהווה את כל תקציב המזון של הארגון, ורבע מתקציב החתונה של הזוג.

הזוג יצאו בקריאה לשאר הזוגות העומדים להתחתן לפעול ולעשות כמוהם, במיוחד לאור ההערכות כי 1.5 מיליון איש נשארו ללא קורת גג.

ליה ווויל כבר התחילו לתכנן את החתונה החדשה שלהם עם התקציב המופחת. "זו אולי לא תהיה חתונת חלומות, אך היא תהיה מלאה במה שבאמת חשוב", הם ציינו והתכוונות לכל אהוביהם שיבואו לחגוג איתם. "וכמובן שיהיה לנו את המשך החיים יחד", אמר וויל.