
החינמון הפופולארי 'ישראל היום' מגדיל את תפוצת גיליון סוף השבוע שלו מ-250 אלף עותקים ל-350 אלף עותקים, ובכך הוא מעלה את המלחמה מול העיתונים הגדולים שלב נוסף.
בשלב זה, לפי ההודעה, תמשיך מהדורת ימי החול של העיתון להיות מופצת בכ-255 אלף עותקים ביום. 100 אלף הגיליונות הנוספים יחולקו ברובם במקומות ציבוריים, אך גם במרכזי ’ביג’ ובסניפי רשת ’רמי לוי – שיווק השקמה’.
מנכ"לית ישראל היום, ציפי קורן, הסבירה את המהלך ב"ביקוש עצום", למהדורת סוף השבוע, והוסיפה כי "עם הגדלת המהדורה יהפוך העיתון למדיה האפקטיבית מבין אמצעי התקשורת המופיעים כיום בסוף השבוע, והוא יהיה העיתון המוביל מבחינת כדאיות הפרסום למפרסמים".
מהדורת סוף השבוע של ישראל היום הושקה באמצע נובמבר, בתחילה בתפוצה של 100 אלף עותקים וכעבור 3 שבועות הוגדלה ל-150 אלף עותקים.
שבוע לאחר מכן כבר הוגדלה התפוצה במאה אלף עותקים נוספים, וכעת, חודש אחרי ההגדלה האחרונה עובר העיתון לתפוצה של 350 אלף עותקים. התכנית המקורית דיברה על הגדלת התפוצה לראשונה רק בחודש פברואר, אולם בעיתון דילגו על תקופת ההמתנה.