ביניש חוזרת לאולם הדיונים

פנחס כהן, אזרח בן 60, זרק לפני הצהריים (רביעי) נעל על נשיאת בית המשפט, דורית ביניש, במהלך דיון. הנעל הראשונה פגעה בעיניה של השופטת, שמיד יצאה מהאולם, הנעל השנייה החטיאה את הנשיאה.

הזורק ליווה את הפעולה בצעקות "מושחתת, מושחתת, הרסת לי את החיים". האיש נעצר על ידי מאבטחי בית המשפט. מחקירה ראשונית עולה כי מדובר היה בדיון שעסק ב"קנביס רפואי" אך האיש שזרק את הנעל כלל לא היה קשור לדיון.

מהנהלת בתי המשפט נמסר, כי הנשיאה ביניש נחבלה סביב עינה בעקבות זריקת הנעל והיא מקבלת כעת טיפול ראשוני. זורק הנעל נעצר בידי משמר בתי המשפט. בהנהלת בתי המשפט מדגישים, כי הדיונים בבית המשפט נמשכים כסדרם.

אחת מעוזרותיה של ביניש, אשר ניגשה אליה מייד לאחר שנפגעה, סיפרה ליערוץ 7 כי בנוסף לפגיעה סביב עינה נשברו גם משקפיה של ביניש, והיא נחבלה גם כתוצאה מנפילה מהכיסא, לאחר שניסתה להסתתר מפני התוקף. לדבריה, "ביניש היא אשה חזקה והיא תמשיך בעוד זמן קצר את הדיונים כסדרם".

נעל הושלכה על ביניש - עד ראייה