
הרשת החברתית הגדולה ביותר בעולם חושפת לראשונה פרטים על הגרסה שלה לטלפונים הסלולאריים. כרגע מדובר על גרסת טקסט בלבד, בשם: "פייסבוק זירו".
מטרת האתר החדש היא לחבר בין אנשים המשתמשים בשירותי פייסבוק, ומעוניינים לראות הכל וליצור קשר עם חברים גם דרך הסלולארי. הגרסה החדשה תצא לאוויר העולם "בשבועות הקרובים". כך על פי דיווח ברשת bbc.
לאחרונה, הרשת החברתית פרסמה כי ישנם כיום מעל 100 מיליון אנשי ברחבי העולם שנכנסים לפייסבוק דרך הסלולארי שלהם.
אנליסטים בתחום טוענים כי האתר החדש יוכל לסייע למפעילים להתגבר על בעיית רוחב הפס, הגורמת להרבה אנשים מעוניינים שלא להתחבר לפייסבוק עקב בעיות תקשורת.
מנתונים של גופי מסחר ניתן ללמוד כי אנשים רבים בעולם ובכללם אנשי אנגליה, מבלים כמעט מחצית מזמנם ליד הפייסבוק. על פי אותם הנתונים, בחודש דצמבר האחרון השתמשו אנשי אנגליה ב-2.2 מיליארד דקות של ציטוט באתר החברתי.
מצוות הניהול של פייסבוק נמסר כי הם כעת נמצאים בדיון לגבי הפיכת הפייסבוק הסלולארי לזמין לכולם ובכל מקום.