
בית הדין האזורי לעבודה בירושלים התיר היום לפרסום (שני 22.2.10) כי התביעה שהוגשה נגד שרה נתניהו הסתיימה לבסוף בהסכם פשרה שבמסגרתו תקבל העוזרת פיצוי בסך 20,000 שקלים.
עם זאת, בית הדין הותיר את החיסיון על שמה ופרטיה של התובעת, לנוכח טענותיה כי היא מוטרדת על-ידי התקשורת וכי היא חוששת שתשמש כלי משחק בידי גורמים פוליטיים.
על פי הנטען בתביעה, כפי שדיווח הארץ, במארס 2009, התבקשה העוזרת לחתום על כתב ויתור שתוכנו אינו ידוע לה מכיוון שאינה מבינה טוב עברית ועותק ממנו לא נותר ברשותה. בזמן זה, נתניהו סירבה לשלם לה את משכורת מארס ולבסוף, ב-4 במאי 2009, שילמה לה 2,000 שקלים בלבד. את יתרת התשלום המגיע לה לטענתה, בסך 1,000 שקלים, סירבה נתניהו לשלם עד למועד הגשת התביעה.
ב-31 במאי 2009, בעודה בביתה, נפגעה העוזרת ברגלה. ב-16 ביוני הודיעה לה חברת מיקוד כי היא מפוטרת, והיא ביקשה מהחברה להוציא לה מכתב פיטורים כדין. אך החברה טענה שמעסיקתה הישירה היא שרה נתניהו ועל כן עליה לבקש את המכתב ממנה. במקום זאת, הוציאה לה חברת מיקוד מכתב על התקופה בה עבדה בחברה.