הצגה מוזיקלית לנשים בוצעה השבוע על ידי מכללת אמונה - מכללה לאומנויות וטכנולוגיה בירושלים.ההצגה נקראת "הרת עולם" ביטוי הלקוח מתפילת ראש השנה.העלילה מתרחשת במחלקת היולדות של בית החולים. המאושפזות הן ברובן נשים דתיות. הנשים הללו צעירות ומבוגרות מיצגות את מגוון ציבור הנשים הדתי.
בין הדמויות: אישה חרדית המנהלת את מערך המתנדבות, רבנית, ביתה שמשתדלת להרבות בחסדים כדי לזכות בפרי בטן, חוזרת בתשובה שצריכה להכריע אם לבצע הפלה כי יש חשש שהעובר פגוע, ואחותה הקרייריסטית שהיא דתית לייט. נמצאת שם גם אישה בשמירת הריון חבדניקית שדרך הפלפונים מנהלת את כול העולם..רופאה לא נשואה, עולה מרוסיה עובדת נקיון,ליצנית רפואית ועוד.
כל הנשים הללו עסוקות בתפקידי האישה, הבת, האם, הסבתא. כול זה קורה במהלך כמה ימים בבית החולים מקום שם באים לידי ביטוי רגשות שלפני לידה, אהבת אם, יחסי משפחה,זוגיות ומעל לכול הצפייה של כולם לזרע בר קיימא.
סיפור על הבעש"ט וסיפורים חסידיים נוספים העוסקים באותם נושאים שזורים בתוך ההצגה. הם מוסיפים עומק להצגה ומחברים את רגשות הנשים במחזה עם המסורת היהודית שבנשמת הדמויות.
להצגה ליווי הלכתי של הרבנים הרב חיים פוגל ויהושע וידר.
מכללת אמונה הוקמה לפני כ30 שנה על ידי נשות אמונה באמריקה. במכללה קיימת מגמה לדרמה, הראשונה שהוקמה לבנות דתיות. במגמה לומדות הסטודנטיות להורות דרמה בבתי הספר, להעשיר את ההוראה וכמו כן את כל הטכניקות הקשורות למקצוע.
הכרטיסים להצגות נמכרו, והמכללה מתכוננת להעלות שתי הופעות נוספות בשבוע הבא.