ארגון שמאל חדש בשם Y.O.Z.M.A.T.J.E.N.E.V.A פתח במגעים מואצים להעברת כספים ואמצעים המוגדרים הומאניטאריים לתומכיו של המן. לטענת אנשי הארגון הוראת המלך ולפיה יוכלו היהודים לתקוף את תומכי השמדת היהודים אינה מותירה בידי המותקפים אפשרות להתגונן מנחת זרועם של היהודים ולכן בכוונתם להעביר להם ציוד ואמצעים שיוכלו לסייע להם לעבור את גל המהומות הצפוי.

"צריך לזכור שרעיון השמדת היהודים לא יצא אל הפועל ולכן כל היוזמה שתאפשר ליהודים להתגונן ולתקוף מבעוד מועד נשמעת תמוהה ובלתי מוסרית בעליל", אומרים ב- Y.O.Z.M.A.T.J.E.N.E.V.A.

מניתוח צילומי תקריב של הציוד אותו מרכזים אנשי השמאל לקראת העברתו לאנשי המן ניתן להבין בבירור כי בין השאר כולל הסיוע מתכות וידיות היכולות בהחלט לשמש לבניית חרבות ורמחים. לשאלתנו אם אין בכך כדי לעודד את אנשי המן ותומכיו לבצע את זממם ביהודים עונה נציג הארגון: "אני לא מבין מה הקשר. אין כאן שום חרב ושום חנית. יש כאן אולי מתכות שאפשר יהיה לבנות מהם כלובים לתוכים או אבזמים לחגורות. אני לא מאמין שמישהו מאנשי המן, שעד כה נודעו כשומרי חוק למופת, יעשה שימוש באמצעים ההומאניטאריים האלו לצורכי לחימה".