ראש עיריית באר שבע כינס היום (שלישי) מסיבת עיתונאים בעקבות בקשת אלונה ברקת לסיים את תפקידה כמנהלת קבוצת הכדורגל הפועל ב"ש בשל תופעת החוליגניות שהפגינו האוהדים בשבוע האחרון, והאיומים על המאמן.

דנילוביץ' שיבח את תרומתם של אלונה ובעלה להתגייס למען הפועל ב"ש, "אני רוצה להודות לאלונה ולאלי ברקת על הרצון הטוב שלהם להשקיע בכדורגל ולהתגייס למען הפועל ב"ש, הדבר בא לידי ביטוי בתרומה גדולה לא רק למען הכדורגל בעיר גם לנושא החברתי-חינוכי, ואפשר לומר כתפיסת עולם שבסופו של דבר החינוך הוא מרכיב המרכזי בספורט. תרומתם היא גם אישית וכספית וכמובן ציבורית".

דנילוביץ' פנה לאלונה ברקת וניסה להניא אותה מהחלטתה, "כמו רבים אחרים וטובים, גם אני קורא לאלונה לחזור בה מהתפטרותה ולהמשיך להחזיק את הקבוצה, תרומתה היא חשובה מאוד, אני לא חושב שהיא צריכה לעשות את ההחלטה בצורה קלה ופזיזה. החשיבה היצרתית שלה, התוכניות שהכינה וגיבשה לטווח הארוך הם תוכניות חשובות מאוד שחשובות לחינוך ולהווי בבאר שבע".

הוא צין כי "בעשייתה יש אמירה, חבל שאמירה זו תרד לטמיון, היא עלולה להבריח רבים וטובים שנמצאים אולי בצומת דרכים והיו מעוניינים להשקיע בכדורגל הישראלי. אני אקבל כל החלטה שאלונה תקבל, היא לא באה כפטרונית ולכן דווקא חשוב שהיא ובעלה יישארו בקבוצה", הוסיף.

ראש העיר תקף את התיקשורת והתייחס להכפשתה של ב"ש השבוע ע"י העיתונאים וכותבי טורי המאמרים, "מה שאני רואה בימים האחרונים שלקחו קבוצה אחת ואת האוהדים שלה והדביקו לעיר שלמה תוויות של חוליגנים שכולם לא בסדר, כולם מאיימים. אני לא אומר שאין חוליגנים גם מקרב אוהדי באר שבע, ויש צורך לטפל בהם ולהוקיע אותם, בדיוק כמו שקיימים בכל קבוצה במדינת ישראל. ומי שרוצה באמת לטפל בבעיות האלה שיעשה סדר בכדורגל הישראלי, זו לא תופעה שצמחה בב"ש, הכי קל לבוא ולהכפיש קהל שלם ולהגיד בגללם".

"אני לא ראיתי שכתבו בטורי העיתונים כנגד הבעלים של קבוצת אחרות לשים את המפתחות וללכת הביתה, מה שקרה בימים האחרונים זה עיוות המציאות", הדגיש.