רעידת אדמה בעוצמה של 3.4 דרגות בסולם ריכטר התרחשה הלילה מול חופי צור צפונית לנהריה. לא דווח על נפגעים או על נזק שנגרם.
מוקד הרעש היה במרכז הים התיכון, במכון הגיאופיסי מדווחים כי מדובר ברעש אדמה בעוצמה חלשה. עוד נמסר כי לא ידוע על נזק או על נפגעים.
אתמול נהרגו לפחות 57 בני אדם ברעידת אדמה קשה שפקדה את טורקיה. מוקד הרעש היה כ-43 קילומטרים מערבית לעיירה בינגול, בעוצמה של כ-6 דרגות בסולם ריכטר. לפחות 60 בני אדם נפצעו. הרעידה זרעה הרס רס במדינה.
לפני כשבועיים פקדה רעידת אדמה בעוצמה של 8.8 בסולם ריכטר את צ'ילה בדרום אמריקה בה נספו 452 בני אדם. אלפי חיילים מוצבים בערים ובכפרים מסביב לעיר הבירה סנטיאגו ולעיר קונספסיון מאז האסון, ועוסקים במלאכת פינוי ההריסות והחילוץ. מדובר ברעידת האדמה החזקה ביותר בחמישים השנים האחרונות.
כ-300,000 איש נהרגו ברעידת אדמה קשה שפקדה את האיטי לפני יותר מחודש. הרעידה זרעה הרס רב במדינה, מיליון בני אדם נותרו ללא קורת גג וללא מזון.