אילוסטרציה
אילוסטרציהפלאש 90

משטרת ליברפול עצרה שתי נשים שניסו להעלות למטוס גופת קרוב משפחה בשדה התעופה ג'ון לנון, ליברפול.

צוות המטוס התחיל להיות חשדני כאשר הם ניסו לבדוק את הנוסע בן ה-91, קורט ווילי ג'אראט, שחבש כל הזמן משקפי שמש, בעת טיסה לברלין בשבת. כך מדוחת רשתbbc .

הנשים, אלמנתו של המנוח ובתו החורגת, אמרו כי הן חשבו שהוא ישן.

הן נעצרו בחשד שלא הודיעו על מותו, כך נמסר מן המשטרה.

הנשים, אזרחיות גרמניה שגרות באולדהם, גרייטר מנצ'סטר, שוחררו בערבות עד ה-1/6/2010.

ברור כי הן לקחו את המנוח, מר ג'אראט, לשדה התעופה במונית.

כאשר התבקשה גיטה ג'אראט, אלמנתו, לתאר את בעלה, ווילי, היא אמרה: "הוא היה האיש הטוב ביותר בעולם. לא הרגתי את ווילי שלי. ווילי שלי הוא האלוהים שלי. אהבתי את ווילי שלי במשך 22 שנים".

ביתו החורגת של מר ג'אראט, אנקה אנוסיק, הוסיפה: "הם חושבים שאנחנו יכולות לסחוב בן אדם מת במשך 24 שעות? זה מגוחך. הוא זז, הוא נשם. שמונה אנשים ראו אותו". היא סיפרה כי אביה החורג, שסבל מאלצהיימר, אושפז לאחרונה בבית החולים עקב תסחיף ריאות. הם חיכו עד שהוא ירגיש טוב יותר על מנת לרכוש כרטיס טיסה למולדתו- גרמניה. "הוא שוחרר מבית החולים, הוא היה בסדר. אם הוא לא היה בסדר הוא לא היה משתחרר מבית החולים", היא ציינה, והמשיכה להתעקש שלמרות עיניו העצומות הן האמינו כי הוא ישן.

מחברת המוניות שלקחו את הנוסעות והמנוח סירבו לתת תגובה. הם טענו כי זה סיפור רציני מידי עבור העסק שלהם. גם דובר נמל התעופה ג'ון לנון סירב להגיב מכיוון שנושא נמצא כעת תחת חקירה משטרתית.