נתחיל ברשת "אירופלקס" המתמחה במערכות שינה מתקדמות, שמציעה כרית נוי חדשה כמחווה ליום העצמאות ה- 62 של מדינת ישראל. הכרית בצבעי כחול-לבן עם אלמנט של דגל ישראל ומבוססת על ריפוד מיקרו-פייבר ומילוי אולופיל-סיליקוני, המעניק נוחות, רכות ופינוק.
ניתן להשתמש בכרית לתמיכה בגב התחתון ו/או בצוואר לפי הצורך, להניחה בין הברכיים לנוחות, הכרית הינה נעימה למגע ומקבלת את צורת הגוף.
מחיר: 100 שקלים, להשיג ברשת חנויות "אירופלקס" ברחבי הארץ.
נמשיך בסדרה מוגבלת של כפכפי "הוויאנס" ליום העצמאות: לרגל החגיגות מושקת סדרה מוגבלת של כפכפי "הוויאנס" מברזיל, המעוצבות עם מגן דוד משובץ אבני סברובסקי שקופות וכחולות. הכפכפים מגיעים בצבע לבן בלבד, כשבצידן העליון שזור מגן-דוד ובו משובצים ב- 30 אבני סברובסקי קטנות בצבע כחול ושקוף ובאמצע אבן כחולה גדולה.
הכפכף לעצמאות מגיע במידות 36-41 ומחירו: 240 שקלים, להשיג ברשת "הוויאנס" דיזינגוף 81 ת"א ובחנויות הנעליים ברחבי הארץ.
גם חברת ספידו מציגה ליום העצמאות חולצות פסים כחול-לבן במידות S-XL, לנשים. חולצות הטריקו בעלות הצווארון מתאימות לכל פעילויות שעות הפנאי .
מחיר: 90 שקלים, להשיג ברשת חנויות "ספידו" וברשת חנויות FUSION.