
משטרת ירושלים אישרה למארגני צעדת הדגלים ביום ירושלים לקיים את התהלוכה במסלול המתוכנן, זאת לאחר שהמארגנים הסכימו להציב סדרנים לאורך המסלול.
הצועדים ייכנסו לעיר העתיקה דרך שער שכם, והצועדות דרך שער יפו ושער ציון. המשטרה דרשה בנוסף כי רבנים ישוחחו עם התלמידים והתלמידות ויגנו כל מעשה אלימות. לצועדים יחולקו מנשרים שיקראו להם להימנע ממעשי התגרות.
עו"ד נפתלי ורצברגר אמר לערוץ 7 לפני יומיים כי טענת המשטרה שהיהודים מתפרעים היא שקר, "זו עלילה שפלה שהם מתנכלים לפלשתינאים, אם יש התנהגות של מישהו שהיא לא נאותה שיעמידו אותו לדין, הציבור כולו לא צריך לסבול בגלל מעשי בודדים ועובדה שאף אחד לא הועמד לדין. אם יש להם צילומים שיעבירו אותם למח"ש".
לדבריו המשטרה על פי הוראות מגורמים מדיניים החליטה לסגור את המפעל הזה, "לדעתי הנימוקים הם אחרים, הם רוצים לנתק את מזרח העיר מעם ישראל, ואנחנו נעשה את הכול כדי שיום ירושלים יישאר בצביונו והניסיונות למזער את האחיזה בעיר העתיקה יופסקו.

