
אנשי הממשל הודיעו עוד כי הם דוחים את הצעתם של ראשי האופוזיציה שהועלתה בשעה מוקדמת יותר, לחדש את המשא ומתן עמם בחסות האו"ם.
עם זאת, חזרה בה הממשלה מכוונתה להטיל עוצר מלא על הבירה בנגקוק במטרה לדכא את המהומות, למרות שמוקדם יותר הכריזה כי בכוונתה לעשות כן.
משרד החוץ פרסם אמש (מוצ"ש) אזהרה, לפיה הוא ממליץ לישראלים שלא להגיע לבנגקוק, תאילנד. זאת, לנוכח ההסלמה במהומות שם בימים האחרונים.
"בשל ההסלמה במצב והחשש להידרדרות נוספת מומלץ לא להגיע לבנגקוק", נכתב בהודעת משרד החוץ. משרד קוראים לאלה המגדירים את נסיעתם לבנגקוק כחיונית לקצר את שהותם בעיר ככל הניתן".
עוד נכתב כי "כחלק מאזהרת המסע מבקשים במשרד החוץ מהמטיילים להימנע מהגעה לאזורים המועדים לפורענות בבנגקוק, במיוחד לאיזורי ראצ'אפרסונג, פאטומאוון, צ'יטלום, סלה דנג, פאי תאי, פצ'בורי וויטאיו. כמו כן ממליצים להימנע מלשהות באתרים הומי אדם, אזורי הפגנות, משרדי ממשלה וריכוז כוחות בטחון".