חרג? אולמרט
חרג? אולמרט

המשפטן עו"ד אהרון פאפו קובע כי פגישתו החטופה לכאורה של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט עם שולה זקן ויהושוע פולק בחתונת ביתו של אריה דרעי לא הייתה תמימה ומקרית כפי שמנסים פרקליטיו לצייר, "הכרתי את אולמרט, זהו אדם שדואג רק לעצמו, לא יכול להיות שאתה חוקר אדם שמונה שעות משחרר אותו בתנאים מגבילים ובאותו ערב הוא משוחח עם החשודים בחתונה, זו לא הייתה שיחה סתם כולם ראו שהם דיברו על נושאים רציניים".

עו"ד פאפו מיצר על כך שאנשי הציבור בישראל הפכו את חיי הציבור לחיים שמבוססים על מרמה, "יש פה חקירה אומרים לו אל תדבר והוא מדבר, זהו אדם חסר מצפון".

לדבריו שיטות הפעולות של אולמרט ידועות, "השיטה שלו היא שמי שרודף אותו, הוא מכפיש אותו ומנסה להציג את עצמו כגיבור, בארה"ב היו קוראים לאדם כזה מלוכלך".

הוא מתקשה להבין מדוע אולמרט נחקר רק עכשיו, אחרי שבכירים רבים נעצרו וישבו בבית המעצר, "זו תופעה מוזרה, אבל אולמרט ידע תמיד להקיף את עצמו באנשים שמחויבים אליו וקשורים אליו בעבותות, הוא מתנהג כאדם שיש לו שמונה נשמות כך הוא עשה עם העיתונאים שהוא נקשר אליו והפוליטיקאים שהוא ידע לתת להם טובות הנאה, אולמרט הוא אחת התופעות הנוראיות בחיים הציבוריים במדינת ישראל".