ראש עיריית שדרות, דויד בוסקילה, הגיב למשט השמאל שעושה דרכו לעזה "המשט הראוותני היינו בבחינת זריית חול בעייני הציבור בעולם. מי שמנסה היום לפרוץ את המצור כביכול מנסה גם להשכיח מה גרם למצב הזה ומי האחראי לו. התרגיל הפרובקטיבי הזה מצליח להשכיח את הנפגעים האמיתיים תושבי שדרות ועוטף עזה".



עוד הוסיף "גם אנחנו כואבים את המצוקה של האזרחים ברצועת עזה אבל הדרך לפתור את המצוקה הזאת הוא לאפשר הזרמת סחורות ואוכל, פתרון הנמצא בידיהם של אנשי עזה עצמם. ברגע שהם יודיעו על הפסקת הירי ברגע שהם יפסיקו להבריח טילים וחומרי חבלה אל הרצועה כדי לפגוע משם בנו, יוסרו כל המחסומים והחיים שלהם ישובו למסלולם. חירותם של תושבי עזה היא אך ורק על כתפיי מנהיגהם".

מחבלים שיגרו הערב שתי רקטות קסאם מצפון רצועת עזה לעבר שטח ישראל. אחת התפוצצה בשטח המועצה האזורית חוף אשקלון, השנייה בשטח רצועת עזה. לא דווח על נפגעים או נזק.