דקדק של זוגלובק
דקדק של זוגלובקהדמייה: ברוך נאה

 סדרת מוצרי ה"דק דק דק" החדשה כוללת: פסטרמה ברביקיו "דק דק דק", פסטרמה בדבש טהור "דק דק דק", חזה בקר "דק דק דק" וסלמי מעושן איטלקי "דק דק דק" באריזה עם סגירה חוזרת לשמירת הטריות. מוצרים סופר טעימים – טעם עשיר ועסיסי עם מרקם ייחודי - שכבות בפריסה סופר דקיקה מגדילות את המגע בין בלוטות הטעם למוצר ומשחררות יותר ארומה, דבר המעניק תחושה של עסיסיות ושל עושר טעמים.



שימוש בטכנולוגיה חדשנית: זוגלובק השקיעה לאחרונה בקו הייצור והאריזה המתקדם ביותר בעולם המאפשר את ייצור סדרת הפרימיום "דק דק דק", בפריסה סופר דקיקה של המוצרים בעובי 0.6 מ"מ בלבד (בהשוואה לפריסה רגילה של כ- 2 מ"מ במוצרים הארוזים כיום). תהליך הפריסה והאריזה מתבצע ללא מגע יד אדם בתנאים היגייניים במיוחד. מוצרי הסידרה משווקים באריזות עם סגירה חוזרת המאפשרת שמירה על טריות המוצרים.

מוצר איכותי עם ערכים תזונתיים גבוהים, הפריסה הדקיקה מאפשרת תחושה של אכילת כמות גדולה יותר בעלות קלורית נמוכה, מה שהופך את המוצר הדיאטטי ממילא, לכזה שמתאים עוד יותר למי שמצוי בדיאטת הרזיה.

חומר הגלם הוא נתח שלם של חזה הודו או חזה בקר, ללא תוספת סוגי בשר אחרים וללא תוספת שומן, מה שמבטיח שמירה על ערכים תזונתיים גבוהים. המוצרים מכילים   1% –% 3  שומן  וכמות נמוכה מאוד של כולסטרול (35 – 50 מ"ג). כפועל יוצא מכך גם כמות הקלוריות קטנה – 89 – 94 קלוריות ל – 100 גרם.

מחיר: 16 ₪ ל- 150 גר'.

כשרות: רבנות נהריה.