בית המשפט המחוזי בנצרת גזר 102 שנות מאסר מצטברות על יחיא עדואן פרחאן, שהורשע בשלושה מעשי רצח - של הנערה דנה בנט בחודש אוגוסט 2003, של התיירת הצ'כית סילביה מונרובה כחודש לפני כן ושל העציר אהרון סימחוב בחודש מרץ 2004.
יחיא עדואן פרחאן הורשע הבוקר בבית המשפט המחוזי בנצרת בשלושה מעשי רצח. הוא הורשע ברצח דנה בנט, התיירת הצ'כית סילביה מולורובה ואהרון סימחוב. כזכור, שותפתו למעשים נידונה לפני שלושה חודשים ל-14 שנות מאסר במסגרת עסקת טיעון.
נזכיר כי במהלך שלבי משפטו חזר בו פרחאן מהודאה קודמת שלו בשלושת מעשי הרצח, מעשים שאף שיחזר את אופן ביצועם. זאת לאחר עסקת הטיעון שנחתמה עם שותפתו למעשים. במסגרת הכחשה זו הטיל את האשם למעשים על השותפה וטען שמעשי הרצח בוצעו כחלק מפעילותה בכת השטן.
על הודאותיו טען שאלה נגבו ממנו בכוח ותוך שימוש באמצעי חקירה אסורים. הטענות הללו נדחו הבוקר בידי השופטים שקבעו כי מצבו הגופני והנפשי נראה יציב ותקין לאורך תקופת החקירה והמשפט כולה ועל כן אין מקום לטענותיו אלה.
