ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) סבור, כי השב"כ הוא הכתובת לחקירת פרשת "חתרנותו" של השר לשעבר רמון, שנחשפה הבוקר ברשת ב'.
לדבריו, יש לערב באופן מיידי את המחלקה היהודית בשב"כ בנושא. "זאת בכדי שתעצור ותחקור את כל מי ששותף למהלכי הבגידה מהסכם אוסלו ועד פרשת החתרנות של רמון, פרס וביילין", אמר בן-ארי.
יו"ר סיעת הבית היהודי – מפדל החדשה ח"כ זבולון אורלב פנה ליו"ר הקואליציה ובקשו לזמן מושב מיוחד של הכנסת בפגרה על מנת לברר, ללבן ולדון במה שכינה "הפיגוע הפוליטי של חיים רמון".
אורלב ובן ארי הגיבו לדברים ששודרו על ידי איילה חסון ברשת ב', כשהביאה את עדותו של אדם שהאזין לשיחה בין חיים רמון לסעיב עריקת. על פי עדות השמיעה, רמון יעץ לעריקת שלא להתחיל בשיחות ישירות עם ממשלת ישראל משום שלטענתו ראש הממשלה בנימין נתניהו לא יסכים לתת לפלשתינאים את דרישותיהם.