חסידי ברסלב ממתינים למזוודות. נתב"ג
חסידי ברסלב ממתינים למזוודות. נתב"גפלאש 90

בעוד עובדי נתב"ג שובתים במטרה להבטיח את כספי הפנסיה שלהפם, יש מי שסבור כי צעד כזה כלל איננו חוקי ועשוי לגרום לחיוב חברי דירקטוריון רשות שדות התעופה באופן אישי.

תושבי הישובים הסובבים את נתב"ג, אשר בית המשפט קבע כי הם זכאים לפיצוי מקופת הרשות בגין נזקי הרעש שנגרמו להם במשך שנות הקמת פרוייקט נתב"ג 2000, שיגרו באמצעות עורכי דינם מכתב ליו"ר הרשות, בו הם מבהירים כי העברת כספי הפנסיה לקופה נפרדת תיחשב להעדפת נושים.

לדבריהם, משעה שניתן פסק הדין בסוגייה זו, אשר עתיד להטיל על כתפי הרשות חובה לפיצוי התשובים בסכום של 5 מיליארד שקל, כל פעולה של העברת כספים לקופה נפרדת נחשבת להברחת נכסים.

הברחת נכסים שכזו היא לטענת עורכי הדין צעד בלתי חוקי, אשר עלול להביא לתביעת חברי הדירקטוריון שיחליטו על ביצוע צעד שכזה באופן אישי.