חברת הבנייה "נאות הפסגה" הודיעה כי תחדש החל מהיום את תנופת הבנייה בעיר מודיעין עילית. לדברי מנהלי החברה "אין עוד מקום לשבת בחיבוק ידיים ולצפות להחלטות חלקיות או אחרות בדבר המשך הבנייה".
הם ציינו "ההקפאה הסבה נזק עצום לחברת "נאות הפסגה" המסתכם בלמעלה מ-180 מליון שח. ההקפאה הנמשכת זה למעלה
משנה גרמה לעשרות משפחות שרכשו דירות שלא להיכנס לדירותיהם ומשום שלא מסתמן סיום בימים הקרובים החברה החליטה להמשיך את בניית הפרויקט של סה"כ 2400 דירות, מתוכן 380 בנויות, במודיעין עילית. הטרקטורים יעלו על הקרקע היום בשעה ארבע אחה"צ במתחם החברה במודיעין עילית".
ראש הממשלה נחת הבוקר (שלישי) בשארם א-שייח', לפתיחת המשא ומתן הישיר עם אבו מאזן בנוכחותה של מזכירת המדינה האמריקנית הילרי קלינטון.
על פי הדיווחים נתניהו מתכוון להבהיר לאבו מאזן במהלך הפגישה כי הקפאת הבנייה תסתיים בתאריך המתוכנן, בעוד שבועיים.
גם בחברת "משהב" מאמינים שבתקופה הקרובה תסתיים תוכנית ההקפאה ותחודש הבניה באזור גוש עציון וחתמה הסכם להקמת פרויקט בישוב כרמי צור שיכלול 8 בניינים של 7 דירות כ"א. סה"כ 56 יח"ד.
בחברה מציינים כי הפרויקט יתואם בתיאום עם המועצה האזורית יוקם על מגרש של 8.7 דונם ושווי הפרויקט מוערך בכ-35 מיליון ₪. הישוב כרמי צור ממוקם בין צומת גוש עציון לקרית ארבע, מונה כיום 120 בתי אב והפרויקט הנ"ל יגדיל בכ-45% את מספר בתי אב בישוב.
מחירי הדירות בפרויקט: דירת 4 חדרים של 103 מ"ר + מחסן 12 מ"ר כ-700,000 ₪. דירת 5 חדרים של 133 מ"ר + מחסן 12 מ"ר כ-830,000 ₪.
