למרות ניסיונות בינלאומיים לסיכול האירוע ביום רביעי זה יקרה. אם לא יתרחש משהו בלתי צפוי יעמוד נשיא איראן, מחמוד אחמדיניג'אד, על גבול ישראל לבנון, יידה אבנים לעבר ישראל ויצהיר כמה מהצהרותיו המתלהמות. 

אל מול הגבעה בה יעמוד אחמדיניג'אד הוא צפוי לקבל מפגן בלונים של סגן השר, חבר הכנסת אוב קרא, שסיפר ביומן ערוץ 7 על ההיערכות למפגן ועל הרעיון שעומד מאחוריו. "אעמוד שם בריש גליה ונאמר לו שאנחנו לא נרתעים. נפריח 2000 בלונים בצבעי כחול ולבן לציון אלפיים שנות גלות ונאמר לו ש'נצח ישראל לא ישקר'. נסמל את מי שאוהבים בני אדם, את מי שיודעים איך מתנהגים עם בני אדם. נראה לעולם מי מחרחר מלחמה".

קרא מזכיר כי באזור זה בו יתקיים המפגש נפלו שני אחיו בקרבות והוא עצמו, שפיקד בבסיס הצבאי הסמוך, נותר הלום קרב בעקבות אחת המלחמות בה השתתף. "המקום הזה חשוב לי גם באופן אישי. אני מקווה שהמונים יגיעו לומר את דברינו".

ומה באשר לתגובה הישראלית הרשמית? "אנחנו לא יודעים איך לטפל באיומים. אין תמימות דעים. יש גמגומים מול המשטים והפעולות השונות נגדנו".

והאם המפגן הזה שלו יתקבל בעולם כאקט חיובי? קרא מאמין שכן. "אני הולך עם האמונה שלי ומאמין שהעולם רואה שיש כאן רודן מול מדינה שנמצאת בראשית תהליך של מו"מ מדיני, גם אם אני לא מסכים לו. בלונים מול קני רובים זה יותר מסמל".

קרא מספר כי למפגן שלו ביקשו להצטרף כמה חברי כנסת, תנועות וארגונים. לטעמו אין להתעלם מהמפגן של הנשיא האיראני. "התעלמות הא כמו שאדם חולה מתעלם מהמחלה שלו. אחר כך מתחרטים על כך. במזרח התיכון כל התעלמות מתפרשת כחולשה. צריך להסתכל על פי ראייתו של הצד השני, שם המנטאליות שונה לגמרי. אסור לא להגיב ולהיתפס כחלש".