גם בחו"ל? בחירות
גם בחו"ל? בחירות

דו"ח מבקר המדינה על הביקורת בשלטון המקומי הוגש היום ליו"ר כנסת ראובן ריבלין, וממנו עולה שורה ארוכה של ליקויים בתפקוד הרשויות ובפיקוח אשר מפעיל עליהן משרד הפנים.

בין השאר מצא המבקר כי הוראות חוק לגבי הגשצת הצהרות הון מצד ראשי רשויות וסגניהם לא קוימו, לרשויות נבחרו מועמדים שאינם רשאים להיבחר על פי חוק, ובועדות המקומיות לתכנון ובנייה ישנם חברים המשמשים קבלנים באזורי התכנון ומצויים בניגוד עניינים.

נושא נוסף שבדק המבקר, ובו נמצאו ליקויים רבים, הוא תכנון וביצוע מערכת הבחירות לרשויות המקומיות בשנת 2008.

בין השאר מצא המבקר, כי התקציב אשר הוכן במשרד הפנים לצורך ארגון הבחירות היה כוללני, ועל כן נגרמו תקלות קשות בביצוע תהליכי ההכנה והארגון.

בין הליקויים שמנה המבקר ונובעים מתכנון לקוי ניתן לציין את רכישת 50,000 סוגרי מתכת לתיבות הקלפי ("פלומבות") אף שלפי "תכנית ההפצה" היה צורך בפחות מ-20% מכמות זו.

מנכ"ל משרד הפנים דאז מינה 148 עובדים של משרד הפנים לתפקיד שהוגדר "מנהל בחירות מטה" לפרק זמן של חודש עד ארבעה חודשים וחצי, בכלל זה גם כל עובדי יחידת המפקח הארצי. מנכ"ל משרד הפנים לא קבע את סמכויותיו וחובותיו של כל עובד ואת אופן המינוי. לכל עובד שמונה לתפקיד שולם בכל תקופת כהונתו, נוסף על משכורתו החודשית, שכר בשיעור 70% משכר דרגה אחת מעל דרגתו הקבועה. התנאי היחיד לתשלום השכר הנוסף היה שכל עובד יעבוד עשר שעות נוספות בכל חודש. אולם, העובדים לא נדרשו לדווח אם אכן עבדו בשעות הנוספות שאושרו להם.

בנוסף, תכנון ראשוני לקוי, היערכות מאוחרת, הימנעות מחיפוש פתרונות חלופיים ונקיטת הליכי התקשרות לא נאותים גרמו לכך כי שולמו כ-294,000 ש"ח עבור שכירות לשלושה ימים לקיום מטה בחירות ובכלל זה כ-80,000 ש"ח עבור שירותי הסעדה.

המבקר מציין, כי משרד האוצר החליט על קיצוץ שכר מזכירי ועדות הקלפי. הסכמת משרד הפנים לכך גרמה במישרין להפחתה בנכונות למלא את התפקיד, בעיקר ברשויות המקומיות במרכז הארץ, ולבחירה בלית ברירה במזכירים שאיכותם ורמת עבודתם, על פי דוחות הפקת לקחים שסוכמו, היו נמוכות מהמצופה.

עוד מצא המבקר, כי בבחירות היו גם ליקויים מהותיים אשר נוגעים בחלקם לטוהר המידות. ב-92 רשויות מקומיות העסיקו מנהלי הבחירות קרובי משפחה מדרגה ראשונה (מדובר בקרבה בין מזכירי ועדות הקלפי ובינם לבין מנהלי הבחירות), למרות הנחיה ברורה מצד המפקח הארצי שלא לנהוג כך. נדגמו כ-4,500 מזכירי ועדות קלפי, ונמצא כי מספר קרובי המשפחה שהועסקו בתפקיד מזכירי ועדות קלפי הסתכם בכ-2,300; בעשרות מקרים הועסקו בתפקיד יותר משני בני משפחה שקרבתם המשפחתית מדרגה ראשונה. נמצא גם כי 20 מנהלי בחירות, ששימשו "זרועו הארוכה של המפקח", העסיקו אף הם קרובי משפחה מדרגה ראשונה.