תאונת משאית. ארכיון
תאונת משאית. ארכיוןפלאש 90
גבי חן, אשר דרס למוות באופן מכוון את סגן מיכל זוהר ז"ל וסמל ראשון אימן קיזל ז"ל בעכו לפני כחודש, מואשם בשני מעשי רצח ובניסיון לרצח.
 
כתב האישום נגד חן הוגש לבית המשפט המחוזי בחיפה, ומלבד עבירות הרצח והניסיון לרצח הוא כולל גם האשמה בעבירה של סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה.
 
בכתב האישום נטען, כי חן החליט להמית באמצעות משאית שהייתה ברשותו, חיילים ואזרחים הממתינים בתחנת הסעה ברח' הרצל בעכו.
 
בשעה 17:30 הגיע לתחנת ההסעה, סמוך לתחנה הגביר את מהירות נסיעתו, הסיט את המשאית, עלה על המדרכה ופגע באזרחים וחיילים רבים ביניהם סגן מיכל זוהר ז"ל ילידת 1990 וסמ"ר אימן קיזל ז"ל יליד 1990.
 
עם זאת, ספק אם חן יעמוד לדין לאחר שיחד עם כתב האישום הוגשה לבית המשפט חוות דעתם של שני רופאים פסיכיאטרים מבית החולים 'שער מנשה', אשר קבעו כי חן סובל ממחלת נפש ואינו מוסגל לעמוד לדין וכי יש לאשפזו בבית חולים פסיכיאטרי.