
שני עמודי חשמל נפלו היום, בשל הסופות, באתר הקראווילות בניצן ושיבשו את אספקת החשמל. הנזק טופל באופן חלקי.
ראש מועצת חוף אשקלון, יאיר פרג'ון, אמר "אני מתריע בפני סכנה של ממש. אתר הקראווילות נבנה כאתר זמני וכך כל התשתיות באזור. מחנה הקיץ הזה קיים כבר למעלה מחמש שנים. ממשלת ישראל עדיין לא העניקה את הפתרון האמיתי לפינוי האתר".
בשעות הערב המשיכו עובדי חברת החשמל לטפל בתקלות באזור קיבוץ ראש הנקרה, במושבים רגבה ונס עמים שליד נהריה, בכפר גוש חלב שבגליל העליון וחלקים נרחבים בעיר עכו, כולל רחובות העיר העתיקה. תקלות נרשמו גם באזור הקריות, חיפה ודליית אל-כרמל, בנתניה, מושב בית יצחק, הוד השרון, ראש העין ופתח תקווה, בבני ברק, רמת-גן ובדרום הר חברון.
בצהריים ערכו כוחות של משטרת ישראל חיפושים אחר אדם שנעלם בחוף סירונית בנתניה. הנעדר הוא תייר רוסי בן 41 שנכנס הבוקר למים ומאז נעלמו עקבותיו.
עמוד חשמל נפל בעיר אילת וניתק ממקומו כתוצאה מהרוחות. העמוד נפל סמוך למלון "אדומית". לא היו נפגעים.
ממד"א נמסר כי נפתח מוקד טלפוני שמספרו 1-700-500-430 ובו ניתן לדווח על קשישים וחולים שאינם מסוגלים לצאת מביתם וזקוקים למזון חם.

