במסעדה הושם דגש חזק על תפריט יינות ישראליים עשיר ורחב, אשר הותאמו לאופי האוכל והמקום. שף אורי ארנון, החליט לפתוח את מסעדת ארנולד'ס, מסעדת גורמה כשרה, על מנת לנפץ את מיתוס ה "כשר או טעים". "היום יש תחליף לכל מנה וחומר גלם", מסביר ארנון, "להגיד שמשהו לא מספיק טעים כי הוא כשר, זו אמירה ישנה ופרימיטיבית..". בארנולד'ס  תפריט ביסטרו גלילי, עם נגיעות צרפתיות וים תיכוניות ומיבשלת בירה ביתית מקומית.

בימים אלו, החל ארנון, ליצור מנות גורמה מבשר איילים שמרקמו רך ובעל טעם עדין. הבשר מתאים למגוון גדול של מתכונים,פשוטים ומורכבים כאחד. ארנון, תל אביבי במקור, מבית דתי לאומי הינו בוגר ישיבה תיכונית בירושלים. סבו מצד אימו היה רב גדול במצרים וירושלים, וסבו מצד אביו היה כומר (אביו התגייר). כיום הוא לא שומר את כל תרי"ג מצוות, אך כחלק מזיקתו פתח את המסעדה ככשרה למהדרין.

מסעדת ארנולד'ס מקיימת סיורים וסדנאות לבישול וצלייה, המקום בנתיב השיירה נהנה מנוף עוצר נשימה, חנייה בשפע וחווית אירוח אישית, מפנקת ויוצאת מן הכלל.

ארנולד'ס, נתיב השיירה 04-9522211