רקטת גראד נורתה הערב (שני) מרצועת עזה לעבר שטח ישראל. הרקטה התפוצצה בתחומי העיר נתיבות ופגעה ברכב חונה, לא דווח על נפגעים בנפש אך ארבעה בני אדם לקו בחרדה, כך דווח ממשטרת מרחב הנגב.

תושבים באזור מדווחים, כי לפני נפילת הרקטה והפיצוץ לא נשמעה אזעקת "צבע אדום". מזק"א נמסר כי הרקטה התפוצצה במוך לאולם אירועים בו נערכה חתונה.

דקות מספר לאחר מכן התפוצצה רקטת גראד בתחומי העיר אופקים, עד עתה לא דווח על נפגעים או על נזק מנפילת הרקטה.

לפני כשבועיים התפוצצה רקטת קסאם בשטח פתוח במועצה האזורית שער הנגב. מן הירי לא דווח על נפגעים או נזק.

ארגון חמאס הודיע לצד המצרי על רקע המהומות בימים האחרונים כי פרס כוחות גדולים באזור הגבול כדי למנוע כל אירוע חריג. זאת בנוסף להוראות שהעביר חמאס לוועדת המנהרות להפסיק מייד כל הברחה ממצרים, לסגור את המנהרות ולא להבריח פעילים פלסטינים למצרים - כך דיווחה סוכנות 'מעאן'.